网站标志
点评详情
发布于:2017-6-8 07:35:52  访问:317 次 回复:1 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Κυριακή σύγκρουση Αθήνα ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ κατασκευή Site Design Η τέχνη που μιλά με τη σάρκα | Εικαστικά
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ κατασκευή site design Η τέχνη που μιλά με τη σάρκα | Εικαστικά
Τιτλος Η τέχνη που μιλά με τη σάρκα | Εικαστικά
θεματική ενότητα ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Λέξη κλειδί σύγκρουση ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ κατασκευή site design
Το γυναικείο σώμα, ως πομπός και δέκτης συναισθημάτων. Ο Αλέξης Βλάχος πραγματεύεται τον πόνο, τη θλίψη, τη γένεση, το πάθος, τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή. Κάνει ένα βήμα πίσω αποστασιοποιημένος από τη δράση, μεταφέροντας μέσω της ζωγραφικής και της εγχάρακτης τεχνικής σε μέταλλο την οπτική σκοπιά του έτερου φύλου.

Το δηλώνει μέσα απο τις στάσεις των σωμάτων, δυναμικές, γεμάτες ένταση, με άξονες που τέμνουν τα γυμνά σώματα, σε ένα σημείο συνάντησης και σύγκρουσης, φέρνοντας τρικυμία μέσα από τις αναπνοές τους, σώματα γυμνωμένα από τον ερωτισμό της γύμνιας, ντυμένα με τον ερωτισμό της γύμνιας, ντυμένα με το αόρατο πέπλο των παθών.

Πηγή έμπνευσης το ποίημα του Γιάννη Ρίτσου, «Σάρκινος Λόγος».

«Τί ὄμορφη ποὺ εἶσαι. Μὲ τρομάζει ἡ ὀμορφιά σου. Σὲ πεινάω. Σὲ διψάω.
Σοῦ δέομαι: Κρύψου, γίνε ἀόρατη γιὰ ὅλους, ὁρατὴ μόνο σ᾿ ἐμένα.
Καλυμένη ἀπ᾿ τὰ μαλλιά ὡς τὰ νύχια τῶν ποδιῶν μὲ σκο ΤΕΙνὸ διάφανο πέπλο διάστικτο ἀπ᾿ τοὺς ἀσημένιους στεναγμοὺς ἐαρινῶν φεγγαριῶν.
Οἱ πόροι σου ἐκπέμπουν φωνήεντα, σύμφωνα ἰμερόεντα.
Ἀρθρώνονται ἀπόρρητες λέξεις. Τριανταφυλλιὲς ἐκρήξεις ἀπ᾿ τὴ πράξη τοῦ ἔρωτα.
Τὸ πέπλο σου ὀγκώνεται, λάμπει πάνω ἀπ᾿ τὴ νυχτωμένη πόλη μὲ τὰ ἠμίφωτα μπάρ,
Πράσινοι προβολεῖς φωτίζουνε τὸ διανυκτερεῦον φαρμακεῖο.
Μιὰ γυάλινη σφαῖρα περιστρέφεται γρήγορα δείχνοντας τοπία τῆς ὑδρογείου.
Ὁ μεθυσμένος τρεκλίζει σὲ μία τρικυμία φυσημένη ἀπ᾿ τὴν ἀναπνοὴ τοῦ σώματός σου.
Μὴ φεύγεις. Μὴ φεύγεις. Τόσο ὑλική, τόσο ἄπιαστη.»

πληροφορίες: Μελενίκου 26 Βοτανικός, Αθήνα, 0030 213 0356472. Εγκαίνια Έκθεσης, Κυριακή 16 Μαρτίου μετά 20:00.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ κατασκευή site design Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»
Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5
και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.

«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω
αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη
μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου
λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η
ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το "μαζί τα
φάγαμε". Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να
πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους
ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα
είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν
θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.
Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το
10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε
ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο
Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν "ελάτε να πάμε
μπρος". Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να
διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν
επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν
με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και
έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον
γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ
του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο
Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι
είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:

Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.

Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά και με τους υπόλοιπους οργανισμούς, φορείς και kommata.grκόμματα που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω εκλογές, που δεν είναι εθνικέςεκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».

Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την άποψη ότι ο ψηφοφόρος δεν ενδιαφέρεται για τα kommata.grκόμματα, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.

Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα να αναπτυχθεί. Λίγο το βουλώσανε και είδατε πώς αναπτύχθηκε ο wikipedia.orgτουρισμός! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».

Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».«Απόψεις του Στουρνάρα τα περί απελευθέρωσης των επαγγελμάτων», λέει ο πρόεδρος του ΔΣΑ
Ιδιαίτερη αιχμηρή η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστόΣε δύο διατάξεις περιορίζονται οι ενστάσεις των δικηγόρων αναφορικά με τον νέο Κώδικα που επεξεργάζεται η αρμόδια επιτ ροπή της Βουλής και θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα από το τρίτο θερινό τμήμα του κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας οι ενστάσεις εντοπίζονται στην διάταξη που καταργεί την ελάχιστη αμοιβή τους kmd.grkmd.grδικηγόρους του ιδιωτικού τομέα (σ.σ. ζητούν ελάχιστη αμοιβή αντίστοιχη με τους kmd.grkmd.grδικηγόρους του Δημόσιου τομέα) και σε εκείνη που καθορίζει τα ποσοστά εισφορών στα διπλότυπα γραμμάτια είσπραξης στα Δικαστήρια.

Πέραν αυτών, ιδιαίτερη αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Αδαμόπουλος είπε ότι: «Ο κ. Στουρνάρας δεν ζητα την απελευθέρωση του επαγγέλματος λόγω τρόικας. Τα ίδια έλεγε και πριν 25 χρόνια. Υπάρχουν όλα αυτά στις εκθέσεις του ΙΟΒΕ. Δεν είναι λοιπόν απόψεις της τρόικας αλλά εσωτερικών συμφερόντων και απόψεων» και πρόσθεσε «πολλοί χρησιμοποιούν την καραμέλα για το άνοιγμα του επαγγέλματος. Όμως με όσα μέτρα έχουν ληφθεί το επάγγελμα κλείνει. Δεν ανοίγει».

Ο πρόεδρος μάλιστα κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία για να υποστηρίζει την ομιλίας του σύμφωνα με τα οποία:

Το 2010 εισήλθαν στον ΔΣΑ 1.005 νέα μέλη και εξήλθαν 642. Το 2011, εισήλθαν 1.049 και έφυγαν 642 ενώ το 2012 μπήκαν 850 και εξήλθαν 721. Από τους 850 μάλιστα μόλις οι 255 έμειναν τελικά ενεργά μέλη του δικηγορικού κλάδου.

Εξίσου, αποκαλυπτικά είναι τα νούμερα για τις παραστάσεις των δικηγόρων καθώς και για τις συνάψεις συμβολαίων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Αδαμόπουλου: το 2011 δόθηκαν 1.056.000 παραστάσεις και το 2012 932.000. Το 2013 στην Αθήνα 7.747 kmd.grδικηγόροι δεν είχαν καμία παράσταση ενώ πάνω από 50 παραστάσεις είχαν μόλις 50 kmd.grδικηγόροι (1/20 του συνόλου).
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ κατασκευή site design
source: http://www.clickatlife.gr/eikastika/story/28394/i-texni-pou-mila-me-ti-sarka
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ κατασκευή site design…
共1篇回复 每页10篇 页次:1/1
2016-8-4 06:13:54 BY 游客
版主管理 | 删除 | 删除并扣分
kiyoumins lunette ray ban pas chernike blazer pas chersoccer shoescoach outletconversemichael-korsoutletonline.eu.comhogankate spade outletoakley,christian louboutin shoessac longchampmoncler jacketscanada goosenike sneakerscanada goose outletnike roshe runmichael korsuggsair jordan,oakley sunglasses outlettimberland bootsuggs on salejordan shoesnike air maxcheap oakleyinstyler ionic stylermichael kors outlet online saleugg outletmichael kors canadalululemon outletuggs outletghd haircoach bags,north face outletnike free runhermes beltburberry pas cherlongchamp outlet,ray banmarc jacobs handbagssac lanceljimmy choo shoesjordan retro 11lancel pas chermont blanc penslongchampmonclercheap oakley sunglassesoakley sale,beats headphonesoakley storejordan 11burberry factory outletcheap nfl jerseysjimmy choolululemon canadamulberry handbagspandora jewelrycoach handbagsjordan 6replica watches ukwedding dresses ukair jordan pas cher,polo ralph lauren outlet onlinesac hermeschristian louboutinnike huarache,canada goose ukcoach outlet store onlinewww.michael-korsoutletonline.eu.com,nike roshe ukuggs canadajimmy choo outletcoach outletasics running shoes,nike air max uktrue religion jeansjordan retroreplica watchesuggsoakley sunglasses cheapnike air max 2015abercrombieoakley pas cherinstylernike free pas cherfake rolexprada shoesugg outletair jordan shoesmoncler,hermes handbagslacoste pas chertn pas chermichael kors bagsconverse pas cherlouis vuitton outletoakley vaultnorth facehollisterchristian louboutin shoesugg soldescoach outlet store onlinehogan sito ufficialejordans for salenorth face jacketsbottes uggchi flat ironhollisterkate spade handbags,burberry salenike air huaracheguess pas cherugglancelralph laurennike outletuggsnike blazerlouis vuittoncoach factory outletmichael kors,michael korsray ban sunglassesugg bootsmoncler jacketsgucci shoestrue religion outletnorth face outletnike air max ukjordan xx9oakley vault,hollister pas chercoach outletnew balanceuggsmichael kors outletmontre femmeray ban ukray ban sunglasses outletchristian louboutin outletlululemon,ugg bootsralph laurenralph lauren ukbottega venetauggsupra shoesnorth face jacketslongchampnike roshered bottom shoesburberrylinks of london uk,louis vuitton outletcheap ugg boots outletnorth face pas chermichael kors,chanel handbagssac louis vuitton pas cherrolex watchesmichael kors outlet online saleceline handbagschristian louboutinabercrombie and fitchmoncler uklouboutinlouboutin outletvanessa brunoreebok shoestrue religion jeans,michael korsjerseysmichael korsoakley sunglasses wholesalecheap oakley,guccimichael kors outletbottes ugg pas chersac louis vuittonlouboutinnike free run ukair jordan 11ralph laurenmoncler outletchristian louboutin outletlouis vuitton outletuggsair max pas chermichaelkors-outlet-store,cheap ugg bootstimberland pas cherabercrombiecanada goose jacketstiffany jewelryugg boots clearancerolex watcheslongchamp pas cherabercrombie and fitchmichael korsburberry outlet onlinemulberry ukreplica watches,sunglasses outletuggs on salelongchamp outlet onlinemcm handbagsnew balance shoesugg soldeslouboutin pas cheruggnike air max 2015lululemon outlet onlinenike roshe run pas chermichael kors handbagspolo lacostewedding dressesherve legeruggnorth face jacketsbirkin bagmichael kors outlet canadaugg boots clearancenew balance pas cherlongchamp pas chercoach purses,michael kors outletray banvanessa bruno pas cherswarovskiair maxcheap uggsvans shoesmac cosmeticsscarpe hoganpolo ralph lauren ukwedding dress,uggnike air maxlongchamp soldesnike freeair maxlongchamp outlet online,bottes ugg pas cherlouis vuitton outletpolo ralph lauren outletburberry outlet onlinelouis vuitton canadaghdoakley sunglassesinsanity workoutoakley vaulthermes bagscheap guccicanada goose pas chermichael korscanada goose jacketsprada handbagsjordan 1monclermichael kors outletlouis vuitton outlet storesugg bootslunette oakley pas cherlouboutin outletferragamo beltscheap nike shoesmoncler jacketsabercrombiejordan futuremichael kors outletcoach outlet onlineretro jordansdoudoune moncler,oakleysunglasses2.us.comhollisterair forcecanada goose jacketstrue religion jeansswarovski crystallululemon outlet canadamoncler sito ufficialelouboutin shoesugg ukoakleybaseball batsugg italiaroshe run pas cherair max,oakley sunglasses cheapmichael kors outlet onlineray ban sunglassescanada goose outletthe north faceugg bootschristian louboutin ukkate spade outlet onlinelouis vuitton handbagsuggs outletrolex replica watchesprada outlet,nike air maxpolo lacoste pas chertiffany jewelryhollisterkaren millen uk,moncler outletlouboutinp90xmichael kors outletvansnike free runvans outletray ban sunglassesmichael kors outlet onlinemoncler outlethollister,tiffany and conike freenike roshe runnike huaracheskaren millenlongchamp pliagetimberlandlongchamp uknfl jerseyssac burberryasics shoeslouis vuitton ukpolo ralph lauren outletsoccer jerseysmonclersac vanessa bruno,nike factory outletnew jordanshermesnew balance outletnike trainersnike free uklongchamp handbagsmonclerfake oakleyshollister clothingdoudoune canada goosehollister clothing storenike air maxnike air max pas cher,ferragamo shoesmoncler pas chernike factorycanada goose jacketsconverse shoesburberry outletjordansair jordan retromontre hommetrue religion outletlululemon outletair jordansmichael jordan shoespolo ralph lauren,louis vuittonburberrynike outlet storebabylisscanada goose outletpolo ralph laurenhollister uktiffany and comichael kors outlet online salenorth face uksac michael korsugg outletmichael kors handbagsralph lauren outlet,michael kors outlet online salebabyliss prolongchamp bagstoms outletoakley glassesair max 2015coach outletp90x workoutmont blanctory burch outlet onlinehermes pas chercheap oakley sunglassesray ban outletcanada goose,replica watcheslongchamp handbagstrue religion outletlongchamp bagsgucci handbagsuggs outletlouboutin shoesmoncleriphone casesnike roshethe north facenike trainers uklouis vuittonpolo ralph laurennike roshe runugg boots,ralph lauren outletrolex replicaabercrombie and fitchthomas sabo ukcheap oakley sunglassesconversemichael kors pas cherreplica rolextory burch outlet
共1篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息

深圳市高林精科光电有限公司 Copyright(C)2009-2015